Busreis Panningen

Geplaatst op 18 juli 2024

Naar aloude gewoonte trekken we op zaterdag 27 juli met de bus naar het Historisch Festival in Panningen. Onnodig u Europa’s grootste show van landbouwerfgoed voor te stellen, of misschien toch: na een jaar afwezigheid en een jaar in september kan het treffen weer op zijn normale datum doorgaan, en dit voor de 43e keer.

Het belooft net als tijdens de vorige edities op en rond de terreinen behoorlijk druk te worden, en wat is er dan makkelijker dan je in een comfortabele autocar naar het gebeuren te laten brengen? Bovendien kunnen niet al te grote stukken meegenomen worden in de kofferruimte van de bus.

We vertrekken om 6 uur aan de Ernest Brengierstraat in  Oostrozebeke en verwachten rond 9.15 uur op de ...

PCLT-rally

Geplaatst op 3 mei 2024

Naar aloude traditie richten we ook dit jaar weer de PCLT-rally in.

Verzamelen doen we op 9 mei vanaf 10 uur bij de familie Desaele-Deloof langs de Meensesteenweg 517 te Roeselare. Na het aperitief staat bbq met frietjes op het menu.

Na het middageten maken we een korte rondrit door Roeselare en omstreken om aan te komen aan het PCLT in de Zuidstraat,25 te Roeselare. Daar worden onze tractoren tot 16.30 uur aan het publiek getoond.

De deelnameprijs voor dit gebeuren bedraagt 25 euro (12 euro voor kinderen <12 j). Daarin zit een koffie en boterkoek bij aankomst, een aperitief, het middagmaal (beenhesp met frieten en groenten),een drankbon bij Desaele-Deloof en twee drankbonnen in het PCLT ...

Ledendiner op zondag 25 februari

Geplaatst op 16 februari 2024

Graag nodigen wij u op ons jaarlijks ledendiner uit. U bent van harte welkom op Zondag 25 februari 2023 om 12u00 in zaal ‘d’Oude Melkerie’,

Stationsstraat,143,b in Hooglede (Gits).

 

Wij stellen u graag het volgende menu voor:

 

*Aperitief met fijne hapjes

*Krieltje met huisgerookte zalm en bieslookroom

*Varkenshaasje met champignonsaus

*IJstaart met warme chocoladesaus en slagroom

*Mokka

 

Wijnen en waters inbegrepen tot na de maaltijd.

Daarna strekken we de beentjes op muziek van vroeger en nu!

Voor dit uitgebreide menu betaalt u de democratische prijs ...