Agenda

januari 2019

20 januari
OTC Ledendiner in De Oude Melkerij
Jaarlijks ledenfeest in zaal de Oude Melkerij.
Hooglede Gits
27 januari
11e landbouwminiatuurbeurs
Miniatuurbeurs met standhouders, diorama's, telegeleide tractoren en grondverzet,... Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi

februari 2019

2 en 3 februari
Statische show van gloeikoptractoren en stationaire motoren
Show met enkel gloeikoptractoren en -motoren.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Meerle
23 tot 25 februari
Land- en Tuinbouwsalon te Roeselare
OTC neemt deel aan de grootste land- en tuinbouwbeurs van de streek met een expositie van tractoren, stationaire motoren en bromfietsen!
Roeselare

maart 2019

10 maart
OTC-Tractorwijding
Samenkomst vanaf 9.30 uur bij de familie Geert Vansteelant langs de Rodnevijverstraat, 1 te Lichtervelde, om 10.30 uur zegening van de voertuigen, mis om 11.00 uur, middagmaal met kip en frietjes, daarna rondrit langs landelijke wegen. Deelnameprijs 20 euro per persoon, kinderen jonger dan 12 jaar 10 euro.
Lichtervelde
10 maart
Ruilbeurs te Geel
Ruilbeurs in de Thomas Moore Hogeschool.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Geel
31 maart
KLJ HuBa tractorwijding 2e editie
Onze 2e editie van de tractorwijding. We verzamelen achter de kerk van Hulste (Kerkstraat). We verzamelen om 10h en de wijding start om 11h. Er is op voorhand GEEN inschrijving nodig. Na de wijding is er een route door de landelijke wegen van Hulste die ons leidt naar ons KLJ lokaal. (Tieltsestraat) Hier kunnen jullie nog even napraten en iets nuttigen. Voor de honger te stillen hebben we een mobiele frituur. We hopen net als vorig jaar op een talrijke opkomst van vele tractoren, quads en trucks.
Harelbeke Hulste

april 2019

13 april
RMTV-Voorjaarsreis
IHC-museum Kinrooi, Retro Moto Museum Ellikom en Lanz-Bulldog museum Langers in Niel bij As. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
22 april
OTL Oldtimer-en machineveiling
Oldtimer- en machineveiling. Verkoop van gebruikt land- en tuinbouwmateriaal, oldtimertractoren en werktuigen. Materialen te bezichtigen vanaf 10 uur, start veiling om 14u30.
Lochristi

mei 2019

18 mei
OTL Historische Dagen
Historische dagen met als thema 4x4 tractoren.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
26 mei
BTM Oldtimershow
24e Internationale Oldtimershow. Centrale thema's Deutz en Unimog.
Bocholt

juni 2019

1 en 2 juni
OTC Veteran Tractor Show
Veteran Tractor Show van OTC Roeselare. Centraal Thema John Deere, Lanz en Solex. Locatie: Bosdreef te Torhout. Toegankelijk van 10 tot 18 uur. Meer informatie: www.veterantractorshow.be
Torhout
10 juni
RMTV-Clubrally
Voorjaarsrondrit tussen Kaprijke en Maldegem.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
15 juni
OTC-kustrally in de Haan
Samenkomst vanaf 9.00 uur. Rondrit vanaf 10 uur langs landelijke wegen aan de kust, 's morgens naar de Haan, 's middags naar Wenduine. Middagmaal in de feesttent op Vlissegem-dorp. Deelnameprijs 18 euro per persoon, kinderen jonger dan 12 jaar 9 euro.
de Haan
15 en 16 juni
Treffen Kletsekoptuffers
Op 15&16 juni 2019 organiseren de kletsekoptuffers hun 2de treffen. Meer info volgt.
Koekelare

juli 2019

7 juli
Memorial Wilfried Mortelé
Rondrit voor oldtimer tractoren en oude legervoertuigen. Samenkomst vanaf 8:00 uur, start rondrit om 10:00 uur. Maaltijd in de sporthal, Keibergstraat 32. Maaltijd voor iedereen toegankelijk, BBQ met groenten en frieten. Prijs voor de BBQ : 18€ 's morgens bij de inschrijving is er ontbijt voorzien voor de ingeschreven chauffeurs/deelnemers aan de rondrit. Inschrijven bij voorkeur via de website : www.dereigervrienden.be
Ichtegem
14 juli
14e ATV-Rondrit
ATV-Rondrit voor oldtimertractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Zulte
14 juli
Treffen en rondrit de Grote Macht
Beste Old timer tractor liefhebber. Dit jaar organiseren wij geplichts getrouw op 14 JULI 2019 onze jaarlijkse samenkomst met aansluitende rondrit doorheen onze landelijke omgeving, waarbij wij U graag uitnodigen om deel te nemen. We verzamelen om 9 uur op de molensite (Wittemolenstraat 277 te Moorsele) voor inschrijving, met koffie en koffiekoek. Rond 10.15 uur vertrekken wij voor de rondrit =-30 km met pitstop onderweg. Aankomst op de molensite omstreeks 13.00 uur voor apero en warm middagmaal. Deelname in de onkosten bedraagt 26€ P/P. Inschrijven kan tot 8 juli op Rek: BE11 7380 1400 9448 met vermelding : old timer event 14 juli met ?? personen. Inlichtingen: Beyls.reginald@gmail.com - gsm 0495 67 87 11 Carlos.beyls@gmail.com gsm 0472 24 62 61 Alle voertuigen moeten voldoen aan de wettelijke voorschriften, de inrichters zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijk ongevallen. Deelname op eigen verantwoordelijkheid. Met voorname groeten Reginald Beyls voor VZW De Grote Macht
Wevelgem Moorsele
15 juli
OTL-Rondrit Eenbeekeinde
Rondrit voor oldtimertractoren.
Destelbergen
27 juli
OTC-busreis naar Panningen
Jaarlijkse busreis naar het Historisch Festival in Panningen. Vertrek om 6 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.
Oostrozebeke