Agenda

mei 2018

27 mei
BTM Oldtimershow
22e Internationale Oldtimershow. Centrale thema's Ford en Fordson en Porsche.
Bocholt
27 mei
9ste Oldtimertreffen de Daltons Moere
Tractorrondrit met maaltijd (stoofvlees met friet à volonté)en foto als aandenken, rondrit in de namiddag.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Gistel (moere)

juni 2018

3 juni
Oldtimermeeting te Gullegem
Oldtimermeeting ter gelegenheid van Gullegem Ommeganck. Rondrit om 10u30 en in de namiddag diverse activiteiten ter plaatse. Mogelijkheid om deel te nemen aan de BBQ mits inschrijving vooraf (voor 15 mei). Voor elke deelnemer zijn er drankbonnen voorzien. Inlichtingen en inschrijvingen op bovenstaande coördinaten.
Gullegem
3 juni
Landbouwexpo en oldtimertrekkertrek
Tractorwijding om 10.30 uur in het centrum van Tielt. Aansluitend receptie en om 12 uur stoverij met frietjes à volonté. In de namiddag veeprijskamp en tentoonstelling van landbouwmachines en tractoren. Om 14 uur trekkertrek voor oldtimers. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Tielt
3 juni
2e Lenterit
Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Scheldewindeke
16 juni
OTC-kustrally in de Haan
Samenkomst vanaf 9.00 uur. Rondrit vanaf 10 uur langs landelijke wegen aan de kust, 's morgens naar de Haan, 's middags naar Wenduine. Middagmaal in de feesttent op Vlissegem-dorp. Deelnameprijs 18 euro per persoon, kinderen jonger dan 12 jaar 9 euro. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
de Haan
17 juni
De Vuurtoren Bruist
Op Zondag 17 juni 2018 is het weer zover DE VUURTOREN BRUIST een jaarlijks kermis op de Vuurtorenwijk Oostende met rommelmarkt, braderie,twee podiums met optredens, Ambachtelijks kunst, mosselfestijn en niet te vergeten Oude Traktoren. Inschrijvingen op info@discointercity.be plaats van het gebeuren voorhavenlaan en de Aima liebaertstraat. deelnemers moeten voor 10u aanwezig zijn en kunnen pas na 18u terug weg. u kan mij ook bellen op nr 0475801024 johnny Vandenberg.
Oostende
17 juni
Treffen Kletsekoptuffers
Rondrit voor oldtimertractoren. Thema Oost-Duitse tractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Koekelare
24 juni
oldtimerrondrit MOV
Samenkomst vanaf 9 uur op de hoeve van de fam. Paul Hove in Mater.Om 10 uur vertrek richting Brakel.Broodjes op de middag, rondrit in de namiddag en avondmaal op de hoeve.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Oudenaarde
30 juni tot 1 juli
10 jaar B.R.E.K.
Rollend en ronkend erfgoed in werking.Inlichtingen op onderstaande coördinaten.
Oostmalle

juli 2018

1 juli
Mémorial Wilfried Mortelé
Rondrit voor oldtimer tractoren en legervoertuigen. Samenkomst tussen 8:00 en 10:00 in de Zuster Clarastraat te Ichtegem. Om 10:00 start rondrit. Gratis ontbijt bij de inschrijving en gratis drink op de tussenstop. 's middags BBQ aan 17€/pp. Inschrijven via de website.
Ichtegem
8 juli
14e ATV-Rondrit
ATV-Rondrit voor oldtimertractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Zulte
9 juli
OTL Tractorenrondrit Eenbeekeinde
Tractorenrondrit ter gelegenheid van Eenbeekeinde Kermis. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
21 juli
Oldtimertrocht door Frans Vlaanderen
Rondrit voor oldtimertractoren doorheen Frans Vlaanderen. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Watou (Poperinge)
22 juli
Paard-en oldtimerfeesten
Oogstbewerkingen met os, paard en tractor.Demo van plantaardappel tot gebruiksaardappel anno 1950.Voorstelling van graanzaaikorrel tot brood met een authentieke broodbakkersoven op hout (zaaien, pikbinden, dorsen, vermalen tot meel, brood bakken) Werkende dorskasten en pikbinders aangedreven door paarden en tractoren Tal van demonstraties zoals maaien, hooien, grondbewerkingen, ... Handarbeid zoals pikken, vlegeldorsen, koordendraaien,stro snijden ... Tentoonstelling van honderden oude landbouwwerktuigen en karren met korte beschrijving. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Poeke
22 en 23 juli
Unimog Feldtage
Demonstratiedagen met Unimog- en MB-trac-tractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Nordhorn
28 juli
OTC-busreis naar Panningen
Jaarlijkse busreis naar het Historisch Festival in Panningen. Vertrek om 6 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Oostrozebeke
28 juli
ATV-Ledenrondrit
ATV-ledenrondrit.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Machelen aan de Leie
29 juli
10e Pikkelingrit
10e Oldtimerrondrit in en rond Herdersem.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Moorsel (Aalst)

augustus 2018

13 tot 15 augustus
Europees kampioenschap oldtimerploegen
maandag oefendag, dinsdag en woensdag wedstrijd gratis ingang inlichtingen zie website
Sint-Truiden