Agenda

juni 2024

15 juni
OTC-kustrally in de Haan
Samenkomst vanaf 9.00 uur. Rondrit vanaf 10 uur langs landelijke wegen aan de kust, \'s morgens naar de Haan, \'s middags naar Wenduine. Middagmaal in de feesttent op Vlissegem-dorp. Deelname 25 euro (op vertoon van uw lidkaart, 10 euro extra voor niet leden), kinderen <12 jaar 12 euro. Inlichtingen en inschrijvingen via bijgevoegd formulier.
de Haan
16 juni
De Klauwbanddrivers oldtimer tractortreffen
De Klauwbanddrivers oldtimertractortreffen met rondrit en aansluitend BBQ. Vertrek en aankomst zaal De Mokkernoare, Lekestraat 42, 8680 Koekelare. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Koekelare
30 juni
Oldtimer Tractortreffen Lichtervelde
Oldtimertreffen met ontvangst met boterkoek en koffie vanaf 8.30 uur, start van de bepijlde rondrit om 10 uur, bbq vanaf 12.30 uur en tombola om15.30 uur. Doorlopend animatie voor jong en oud. Deelnameprijs 29 euro (kind <12 jaar 15 euro). Organisatie ten voordele van VZW Chiro Lichtervelde. Inschrijvingen via bovenstaande coördinaten.

Website: Schrijf hier in

Georganiseerd door: Dries Vervaele en Sam Feryn

Kasteelstraat 22, 8810 Lichtervelde

juli 2024

7 juli
IHC-oldtimertreffen
10-jarig bestaan van de IHC-Steyr club België. Randanimatie met statische show en bbq. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
7 juli
OTL Oldtimer-en machineveiling
Oldtimer- en machineveiling. Verkoop van gebruikt land- en tuinbouwmateriaal, oldtimertractoren en werktuigen. Materialen te bezichtigen vanaf 10 uur, start veiling om 14u30.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
14 juli
ATV-Rondrit
ATV-Rondrit voor oldtimertractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Zulte
14 juli
Oldtimerrondrit te Ieper
Rondrit voor oldtimertractoren in de voormiddag en aansluitend middagmaal. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ieper
20 juli
Oldtimer tractor treffen De Kotjesfeesten
Oldtimertractortreffen met inschrijving, vertrek en aankomst op de site van interieur De Keyser, Wijnendalestraat 185 A te Vladslo. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten
Vladslo
27 juli
OTC-busreis naar Panningen
Jaarlijkse busreis naar het Historisch Festival in Panningen. Vertrek om 6 uur aan het OC, Ernest Brengierstraat in Oostrozebeke. Deelname 45 euro (op vertoon van uw lidkaart, 10 euro extra voor niet leden). Inlichtingen en inschrijvingen via bijgevoegd formulier.
Oostrozebeke

augustus 2024

11 augustus
20e Oldtimermeeting Merkem
20ste oldtimermeeting met in de voormiddag rondrit voor tractoren en auto's. 's Middags is er een reuze barbecue. In de namiddag is er een kunst-ambachtenmarkt, animatie voor de kinderen en een muzikaal optreden.
Merkem
17 en 18 augustus
HMCK-Oldtimerfestival
HMCK-Oldtimerfestival met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, ...
Weelde
17 en 18 augustus
Tweedaagse busreis
Vertrek op zaterdag om 7.30 uur aan de Ernest Brengierstraat in Oostrozebeke naar een aantal verzamelaars op weg naar het gebeuren, overnachting in de buurt van de show en op zondag bezoek aan de HMCK-show in Ravels. Deelnameprijs 200 euro, overnachting, avondmaal, ontbijt en entreeticket inbegrepen.
Oostrozebeke
25 augustus
Grondverzetdag
Grondbewerkingsdag te Aartrijke. Ploegen, breken, zaaiklaar leggen met oldtimertractoren. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Aartrijke
31 augustus tot 1 september
Rollend en ronkend erfgoed Malle
Rollend en ronkend erfgoed in werking.Inlichtingen op onderstaande coördinaten.
Oostmalle

september 2024

1 september
OTL-Rondrit
OTL-ledenrondrit.
Lochristi
8 september
Show van de Vrienden van t Veld
Show met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, woonwagens, ...Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Geel
15 september
LVK-tractoren en landbouwmachinetreffen
LVK-tractoren en landbouwmachinetreffen te Ellikom. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ellikom
15 september
d'Oude Puffersrit 2
Op 15 september welkom in Hoeve ter Couttere vanaf 9u. Ambachts ontbijt, landelijke volledig bepijlde rit en keuze in groep of solo te rijden. Middag stop op andere verrassings hoeve. Warme maaltijd afsluitend met ambachtsdessert. Incl. 4 consumaties. Na het middagmaal deel 2 van de rit terug richting startlocatie Na de rit nog enkele mooie prijzen te winnen. Inschrijvingen BE57 7330 7754 2335 Prijs, 25eu all in Verdere info 0493/506990
Zwevezele (Wingene)
22 september
Oldtimer Tractormeeting editie Strand en Duinen
Start van de rondrit om 10 uur, uitgebreid aperitief om 12.30 uur en speenvarken aan het spit om 15 uur. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ramskapelle (Nieuwpoort)

oktober 2024

6 oktober
HMCK-ploegdag
Ploegdag van de Historische Machineclub van de Kempen. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Poppel