Agenda

april 2023

10 april
OTL Oldtimer-en machineveiling
Oldtimer- en machineveiling. Verkoop van gebruikt land- en tuinbouwmateriaal, oldtimertractoren en werktuigen. Materialen te bezichtigen vanaf 10 uur, start veiling om 14u30.
Lochristi
15 april
RMTV-Voorjaarsreis
Bezoek aan diverse verzamelaars. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.

mei 2023

6 en 7 mei
Ford County tractoren weekend
Rondrit op zaterdag, statische show op zondag en doorlopend trekker-trek voor standaard tractoren van voor 1990. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Verrebroek
18 tot 21 mei
Meerdaagse busreis Frankrijk
Busreis naar een aantal verzamelaars in Frankrijk, waaronder de collectie van Luc Declercq en bezoek aan de show van de Amicale Société Française in Vierzon.
Oostrozebeke
20 en 21 mei
OTL Historische Dagen
Historische dagen. Thema Case, IH en David Brown.Onderdelenmarkt en ruilbeurs, oude ambachten.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Lochristi
27 en 28 mei
BTM Oldtimershow
25e Internationale Oldtimershow met als centraal thema Fendt en David Brown.Oldtimershow met tractoren, motoren, vrachtwagens en landbouwmachines. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Bocholt
29 mei
RMTV-Clubrally
Voorjaarsrondrit. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Sint-Laureins

juni 2023

17 juni
OTC-kustrally in de Haan
Samenkomst vanaf 9.00 uur. Rondrit vanaf 10 uur langs landelijke wegen aan de kust, 's morgens naar de Haan, 's middags naar Wenduine. Middagmaal in de feesttent op Vlissegem-dorp. Deelnameprijs 25 euro per persoon, kinderen jonger dan 12 jaar 12 euro.
de Haan
17 en 18 juni
Wheels and lights 4 Life
Tweedaags event met lichtjesshow op zaterdag en rondrit voor trucks, oldtimers, special cars en tractors. Inschrijvingen via onderstaande coördinaten.
Tielt

juli 2023

2 juli
IHC-Rondrit
Rondrit voor leden en niet-leden. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
9 juli
Oldtimerrondrit te Ieper
Rondrit voor oldtimertractoren in de voormiddag en aansluitend middagmaal.
Ieper
10 juli
OTL-Rondrit Destelbergen
16e Oldtimertractoren Rondrit ter gelegenheid Eenbeekeinde II kermis. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Destelbergen
16 juli
Agrotoeren Beauvoorde
Samenkomst om 11 uur voor aperitief, middagmaal om 12.30 uur, rondrit met tussenstop en dessert na de rondrit.
Beauvoorde
21 juli
Oldtimertocht door Frans Vlaanderen
Rondrit voor oldtimertractoren doorheen Frans Vlaanderen. Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Watou (Poperinge)
29 juli
OTC-busreis naar Panningen
Jaarlijkse busreis naar het Historisch Festival in Panningen. Vertrek om 6 uur aan het OC, Gemeenteplein 1 in Oostrozebeke.
Oostrozebeke

augustus 2023

12 en 13 augustus
Opendeurdag
De familie Ghekiere stelt zijn eigen verzameling tentoon, waaronder veel Lanz- tractoren en heel wat tractoren en materiaal van vrienden uit de regio. Wie er graag bij is om te exposeren geeft best een belletje vooraf aan Jacob op bovenvermeld nummer.Iedereen welkom, mogelijkheid tot een natje en een droogje.
Moorsele
13 augustus
19de Oldtimermeeting Merkem
19de Oldtimermeeting in Merkem. Jaarlijks georganiseerde oldtimermeeting op de 2de zondag van augustus met tractoren , auto's, moto's, vrachtwagens, motoren, motoculteurs, ...
Merkem

september 2023

9 en 10 september
Oldtimertractorshow en rondrit Gouden Osse
25e editie van de oldtimerhappening aan de Gouden Osse te Torhout. Naar vijfjaarlijkse gewoonte stellen de Gouden Osse-vrienden ook dit keer weer alle modellen in een speciale arena op. Op zaterdagavond eetfestijn, op zondag voor of na de rondrit ribbetjesfestijn met frietjes. Op zondagnamiddag rondrit voor oldtimertractoren langs landelijke wegen in Lichtervelde, Zwevezele en Torhout. Deelnameprijs 20 euro (kinderen < 10 jaar: 10 euro) LET OP: ENKEL TOEGELATEN VOOR TRACTOREN VAN VOOR 1975.
Torhout
10 september
Show van de Vrienden van t Veld
Show met tentoonstelling van tractoren, motoren, vrachtwagens, woonwagens, ... Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Geel
17 september
LVK-tractoren en landbouwmachinetreffen
LVK-tractoren en landbouwmachinetreffen te Ellikom.Inlichtingen en inschrijvingen op onderstaande coördinaten.
Ellikom