Nieuws

PCLT-rally

Naar aloude traditie richten we ook dit jaar weer de PCLT-rally in.

Verzamelen doen we op 9 mei vanaf 10 uur bij de familie Desaele-Deloof langs de Meensesteenweg 517 te Roeselare. Na het aperitief staat bbq met frietjes op het menu.

Na het middageten maken we een korte rondrit door Roeselare en omstreken om aan te komen aan het PCLT in de Zuidstraat,25 te Roeselare. Daar worden onze tractoren tot 16.30 uur aan het publiek getoond.

De deelnameprijs voor dit gebeuren bedraagt 25 euro (12 euro voor kinderen <12 j). Daarin zit een koffie en boterkoek bij aankomst, een aperitief, het middagmaal (beenhesp met frieten en groenten),een drankbon bij Desaele-Deloof en twee drankbonnen in het PCLT begrepen.

Inschrijven kan tot 5 mei door overschrijving op het OTC-rekeningnummer 0012 5678 3429 met vermelding ‘PCLT-rally’ en het aantal personen (volwassen en kinderen).

Ledendiner op zondag 25 februari

Graag nodigen wij u op ons jaarlijks ledendiner uit. U bent van harte welkom op Zondag 25 februari 2023 om 12u00 in zaal ‘d’Oude Melkerie’,

Stationsstraat,143,b in Hooglede (Gits).

 

Wij stellen u graag het volgende menu voor:

 

*Aperitief met fijne hapjes

*Krieltje met huisgerookte zalm en bieslookroom

*Varkenshaasje met champignonsaus

*IJstaart met warme chocoladesaus en slagroom

*Mokka

 

Wijnen en waters inbegrepen tot na de maaltijd.

Daarna strekken we de beentjes op muziek van vroeger en nu!

Voor dit uitgebreide menu betaalt u de democratische prijs van 55 €.

Gelieve over te schrijven op rekening 001-2567834-29 op naam van Oude Trekker Club VZW ten laatste tegen 18 februari met vermelding van uw naam en leden.

Betaling geldt als inschrijving.

Om praktische redenen worden geen tafels voorbehouden.

Wij hopen van harte u allen te mogen verwelkomen!

Overlijden Paul De Boeck

Het is met de grootste ontstentenis dat we het overlijden van clublid Paul De Boeck vernemen. Deze telg uit een lange generatie smeden overleed totaal onverwacht op de leeftijd van 77 jaar. Paul was niet alleen vaak in en  rond de kuststreek te zien, hij was ook meermaals onze gastheer tijdens de OTC-reizen. Aan de diepbedroefde familie bieden wij onze blijken van diep medeleven aan.